CyberNordic samarbejder med Proptech Danmark for at øge cybersikkerheden

Som en del af samarbejdet, får medlemer af Proptechdk adgang til CyberNordic IT-sikkerhedsløsninger med 20% rabat

Er din virksomhed tilstrækkeligt beskyttet mod cyberkriminalitet?

Næsten hver 4. mindre virksomhed i Danmark oplevede et sikkerhedsbrud i 2022.

Selvom Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden, har kun 40% af virksomhederne indført et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Særligt mindre virksomheder er udsatte for cyberkriminalitet relateret til hacking og malware i e-mails. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at implementere en grundlæggende beskyttelse til at modstå angreb mod virksomhedens pc’er og tablets.

“I takt med at vores bygninger i stadig større grad bliver digitaliseret, stiger kravene til IT- & cybersikkerhed” siger Michael Ambjørn fra Proptech danmark og fortsætter, “det er vigtigere end nogenside, at proptech virksomhederne tager cybersikkerheden alvorligt.

Samarbejdet med CyberNordic understeger netop dette fremhæver Michael Ambjørn videre “I Proptech danmark er vi  glade for samarbejdet med CyberNordic, og opfordre medlemmerne til at få kontrolleret om deres nuværende IT- & cybersikkerhedsniveau er passende i forhold til den risko virksomhederne har.”

John Talchow, der er en af stifterne af CyberNordic, fremhæver at CyberNordic har  specialiseret sig i IT-sikkerhed til mindre virksomheder og har særlig fokus på Proptech virksomheder. Vi opholder os jo alle mere end 20 timer i døgnet i bygninger, der i stigende grad digitaliseres, hvorfor vi også bør sikrer at IT-sikkerhed i er på plads, uanset om det er små eller store løsninger.

IT-sikkerhedsløsninger til mindre virksomheder

Med en løsning fra CyberNordic år du IT-sikkerhed, der er tilpasset din virksomhed.

Monitoreret Antivirus

Tiden fra de første tegn på at en cyberkriminel har skaffet sig adgang til din virksomhed og til at de begynder at bevæge sig rundt i dine systemer, er reduceret til timer ikke dage. Det er derfor vigtige end nogensinde, at du har nogen der holder øje og som hurtigt kan rådgive dig om, hvad du skal gøre og hvordan du skal gøre det.

Det er ikke en opgave som kan løses med en klassisk Antivirus. For at være på forkant er det nødvendigt, at etablere en full-circle beskyttelse mod fx. malware og virus.

Med en Monitoreret Antivirus fra CyberNordic skal du ikke selv høje øje med opdateringer og alarmer. CyberNordics danske sikkerhedseksperter monitorerer dine systemer 24/7/365 og kontakter jer, hvis der skulle ske en hændelse eller vi observerer unormal adfærd i virksomhedens digitale systemer.

CyberNordic Sikkerhedsvurdering

Med en CyberNordic Sikkerhedsvurdering, vi kalder det et Sikkerhedstjek, får du et værktøj til at arbejde med din virksomheds IT-sikkerhedsniveau.

Som en del af Sikkerhedstjekket modtager du en rapport med score for jeres nuværende IT-sikkerhedsniveau samt konkrete anbefalinger til forbedringstiltag.

Vi har baseret vores udvikling af løsningen på de danske anbefalinger fra Digitaliseringsstyrelsen (de 7 gode råd) og det engelske Cyber Essentials program.

Med Sikkerhedstjekket kan du dokumentere virksomhedens IT-sikkerhed i relation til jeres samarbejdspartnere, kunder og evt. forsikring.

Monitoreret Antivirus – Basis

Kr. 119,00 pr. måned
Kr. 95,20 pr. måned

Rabat pris kræver medlemsskab af Proptechdk

Benyt rabatkoden PROP23

CyberNordic Sikkerhedsvurdering

Kr. 4.500,00 pr. år

Kr. 3.600,00 pr. år

Rabat pris kræver medlemsskab af Proptechdk

Benyt rabatkoden PROP23

Andre sevices

D-mærke rådgivning

Vi hjælper virksomheder med at få etableret en baselline for nuværende IT-sikkerhedsniveau i forhold til den standard som virksomheden ønsker at blive målt i forhold til. 

Efterfølgende udarbejder vi i samarbejde med kunden planer for de konkrete tiltag der skal implementeres for at opnå den ønskede certificering.  

Du kan vælge selv at træne dine medarbejdere eller vi kan gøre det for dig.

Pentest – Assumed Breach

Har du fået testet din Proptech løsning? Ved du om det er muligt, for en hacker at stjæle din software?

Vi tester for fejl og finder forbedringer i de eksisterende opsætninger og overvågningstiltag. Vores etiske hackere tester ved at angriber infrastrukturen som ved et simuleret cyberangreb.

Vi udarbejder en rapport med konkrete anbefalinger.

Awareness træning

Træn dine medarbejder i IT-sikkerhed, så de kan genkende en phishing mail og ved hvad de skal passe på i dagligdagen. 

Vidste du, at 70-80% af de sikkerhedsbrud virksomheder udsættes for har afsæt i et klik på et link i en e-mail?

Du kan vælge selv at træne dine medarbejdere eller vi kan gøre det for dig. Vi har 3 forskellige niveauer af træningsprogrammer, så vi har også et til din virksomhed.

Nogle af vores proptech kunder

Vi valgte CyberNordic som partner, da vi skulle teste vores IT-sikkerhedsniveau. 

Vi havde et rigtigt godt forløb og fik konkrete forslag til forbedringstiltag, vi er i gang med at få implementeret.

 Poul Erik Krogh

Processen har været rigtig god og CyberNordic har formået at møde os og tale IT, så det er til at forstå. 

Vi har fået en masse gode råd og forventer at blive certificeret i starten af 2024.

Michael Ambjørn

CyberNordic er en meget værdifuld partner for AKF. De har hjulpet med at øge modenheden af vores IT- & cybersikkerhed, både i forhold til vores øvrige samarbejdspartnere såvel som i relation til vores IT-forsvar.

Ann-Sofie Østberg Bjergby

Kontakt os i dag

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvordan du kan øge IT-sikkerheden i din forretning, vil vi meget gerne sende dig et uforpligtende tilbud. 

Vi har også en række gratis værktøjer, som du kan bruge til at vurdere jeres nuværende IT-sikkerhed. 

  0
   0
   Kurv
   Din kurv er tomFind din IT-løsning