CyberNordic samarbejder med VoresKlinik for at øge IT-sikkerheden hos selvstændige klinikker og behandlere i Sundhedssektoren.

Cybersikkerhed i Sundhedssektoren

Truslen fra cyberkriminalitet på Sundhedssektoren vurderes af Center for Cybersikkerhed som MEGET HØJ.

Det betyder, at det er sandsynligt, at virksomheder og myndigheder i sektoren vil blive ramt af cyberaktivistiske angreb inden for de næste to år. Det er muligt, at cyberkriminelle angreb kan forstyrre patientbehandlingen.

Cybertrusler defineres som trusler fra cyberangreb, hvor en aktør forsøger at forstyrre eller få uautoriseret adgang til data, systemer, digitale netværk eller digitale tjenester. Anden brug af internettet, der kan have negative konsekvenser for samfundet, såsom salg af ulovlig medicin på internettet, indgår ikke i denne definition af cyberkriminalitet.

CyberNordic tilbyder, i samarbejde med VoresKlinik, IT-løsninger særligt tilpassede til medlemmer af VoresKlinik. Løsninger der dels beskytter klinikkens lokale enheder, pc’er og tablets mod uønsket adgang samt løsninger, der hjælper den enkelte klinik med at udvikle en egentlig Sikkerhedskultur.

Monitoreret Antivirus

Tiden fra de første tegn på at en cyberkriminel har skaffet sig adgang til din virksomhed og til at de begynder at bevæge sig rundt i dine systemer, er reduceret til timer ikke dage. Det er derfor vigtige end nogensinde, at du har nogen der holder øje og som hurtigt kan rådgive dig om, hvad du skal gøre og hvordan du skal gøre det.

Det er ikke en opgave som kan løses med en klassisk Antivirus. For at være på forkant er det nødvendigt, at etablere en full-circle beskyttelse mod fx. malware og virus.

Med en Monitoreret Antivirus fra CyberNordic skal du ikke selv høje øje med opdateringer og alarmer. CyberNordics danske sikkerhedseksperter monitorerer dine systemer 24/7/365 og kontakter jer, hvis der skulle ske en hændelse eller vi observerer unormal adfærd i virksomhedens digitale systemer.

CyberNordic Sikkerhedsvurdering

Med en CyberNordic Sikkerhedsvurdering, vi kalder det et Sikkerhedstjek, får du et værktøj til at arbejde med din virksomheds IT-sikkerhedsniveau.

Som en del af Sikkerhedstjekket modtager du en rapport med score for jeres nuværende IT-sikkerhedsniveau samt konkrete anbefalinger til forbedringstiltag.

Vi har baseret vores udvikling af løsningen på de danske anbefalinger fra Digitaliseringsstyrelsen (de 7 gode råd) og det engelske Cyber Essentials program.

Med Sikkerhedstjekket kan du dokumentere virksomhedens IT-sikkerhed i relation til jeres samarbejdspartnere, kunder og evt. forsikring.

Monitoreret
Antivirus Basis

149 kr

95,20 kr

per pc.
per måned

Rabat pris kræver medlemsskab af Vores Klinik

Benyt rabatkoden VKL23

Monitoreret Antivirus Plus

149 kr

119 kr

per pc.
per måned

Rabat pris kræver medlemsskab af Vores Klinik

Benyt rabatkoden VKL23

Sikkerhedsvurdering
Basis

4.500 kr

3.600 kr

per år

Rabat pris kræver medlemsskab af Vores Klinik

Benyt rabatkoden VKL23

Sikkerhedsvurdering Plus

7.500 kr

6.000 kr

per år

Rabat pris kræver medlemsskab af Vores Klinik

Benyt rabatkoden VKL23

Services

Pentest – Assume Breach

Vi tester for opsætningsfejl, overvågnings-opsætning og angriber infrastrukturen som ved et simuleret cyberangreb.

Vi udarbejder en rapport med konkrete anbefalinger.

Kontrakt reviews

Vi gennemgår eksempelvis virksomhedernes IT-kontrakter og cyber-forsikringer og udarbejder en rapport med anbefalinger til konkrete aktiviteter, som virksomheden bør have fokus på i relation til IT- og cybersikkerhed.

Awareness Træning

Træn dine medarbejder i IT-sikkerhed, så de ved hvad de skal passe på i dagligdagen.

Du kan vælge selv at træne dine medarbejdere eller vi kan gøre det for dig.

Kontakt os i dag

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvordan du kan øge IT-sikkerheden i din forretning, vil vi meget gerne sende dig et uforpligtende tilbud. 

Vi har også en række gratis værktøjer, som du kan bruge til at vurdere jeres nuværende IT-sikkerhed.

  0
   0
   Kurv
   Din kurv er tomFind din IT-løsning