Uddannelse og træning
IT- & cybersikkerhed

Uddannelse og træning i IT- og cybersikkerhed

CyberNordic har indgået aftaler med nogle af verdens største udbydere af IT- & cybersikkerhedsuddannelser.

Uddannelse – AWARENESS TRÆNING

Træn dine medarbejder i IT-sikkerhed, så de ved hvad de skal passe på i dagligdagen. 

CyberNordic tilbyder IT-sikkerhedstræning af virksomhedernes medarbejder, som en managed service, hvor vores medarbejdere står for træningsprogrammet.

70-80% af de sikkerhedsbrud virksomheder udsættes for har udgangspunkt i et klik på et link i en e-mail (phishing), sms (smishing) eller over telefonen (vishing).

Det gælder derfor om at træne sine medarbejdere i at have de rigtige reflekser og viden om IT-sikkerhed. Proaktiv og integreret træning baseret på 70% øvelse, 20% information og 10% formel undervisning opbygger handlingsmønstre og vaner.

CyberNordic træner medarbejderne med test-phishing emails og opfølgende 5-10 min. trænings video’er.

BOOTCAMP I IT-SIKKERHED

Vi du gerne have et job indenfor IT- & cybersikkerhed? Vi afholder bootcamps, hvor du bliver trænet og certificeret i IT- & cybersikkerhed.

KURSER I CYBERSIKKERHED

Kurser fra CompTIA, NEXUS og mange flere, tilbyder vi til priser, som de færreste kan matche i Danmark.

CyberNordic har i 2022 etableret en selvstændig enhed – Cyber Security Education DENMARK – der udbyder kurser og gennemfører uddannelse og træning i IT- & cybersikkerhed.

Via partnerskaber med nogle af verdens største udbydere af IT-sikkerhedsuddannelser og awareness træning af medarbejdere, tilbyder vi virksomheder og deres medarbejdere et unikt udbud af kurser og IT-sikkerhedsuddannelser.

Vores uddannelsespartnere omfatter blandt andet:

Kontakt os i dag

Hos CyberNordic kan vi hjælpe dig med uddannelse og træning indenfor IT-og cybersikkerhed. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

  0
   0
   Kurv
   Din kurv er tomFind din IT-løsning