Privatlivspolitik

Brug af personoplysninger

Personoplysninger indsamlet på vores hjemmeside afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forske.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer samt direkte markedsføring af vores produkter og services , der er tilpasset dine interesser. Dog vil dine personoplysninger aldrig blive givet til en tredjepart til brug for deres markedsføring. Dine oplysninger forbliver hos os.

Opbevaring og sletning

Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos CyberNordic kan du rette henvendelse til os, jfr. kontaktoplysninger nedenfor.

Du kan kontakte os her:

CyberNordic Aps
Sortedam Dossering 81, kld
2100 København Ø
cvr.nr. 41 90 040 46
Telefon: 42 90 13 37
E-mail: kontakt@cybernordic.dk

Kontaktperson:

Direktør Morten Holm Gregersen
Telefon: 42 90 13 37
E-mail: morten@cybernordic.dk

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomFind din IT-løsning