Samme løsning, uanset om I bruger mac og eller windows pc’er. Vi beskytter jer!

Vi tilbyder Overvåget Antivirus for kun 119 kr. pr. måned. Løsningen er specialbygget til små og mellemstore virksomheder.

Baseret på CrowdStrike Falcon® tilbyder CyberNordic den prisvindende og AI-drevet cybersikkerhed løsning, der holder øje med såvel kendte som ukendte trusler mod virksomhedens drift.

Med blot nogle få klik kan brugere på alle færdighedsniveauer hurtigt og nemt implementere vores  brancheførende beskyttelse. Få samme IT- & cybersikkerhed som tusindvis af andre virksomheder.

Med CyberNordic specialbyggede kundeportal, får du blandt andet mulighed for, at:

  • Downloade vores antivirus program
  • Følge vores behandling af alarmer og hændelser
  • Læse nyhedsbreve
  • og meget mere …

Skulle du få brug for hjælp, er vores danske sikkerhedsspecialister lige i nærheden. Med CyberNordic Overvåget Antivirus, er du en del af en IT-sikkerhedsafdeling.

Cybersikkerhed skal bare fungere.

CyberNordic tilbyder derfor fra 119 kr. pr. måned en Overvåget Antivirus, der er specialbygget til små og mellemstore virksomheder. 

Baseret på CrowdStrike Falcon® tilbyder CyberNordic den prisvindende og AI-drevet cybersikkerhed løsning, der holder øje med såvel kendte som ukendte trusler mod virksomhedens drift.

Få samme IT- & cybersikkerhed som tusindvis af andre virksomheder. Med blot nogle få klik kan brugere på alle færdighedsniveauer hurtigt og nemt implementere brancheførende beskyttelse.

Et cyberangreb på små virksomheder kan være alt ødelæggende. Er du forberedt?

70%

af cyberangreb er målrettet  små og mellemstore virksomheder*

63%

af små virksomheder rammes af ransomware eller avancerede angreb** 

76%

af alle cyberangreb sker udenfor de normale åbningstider*** 

Cybersikkerhed fra CyberNordic og Crowdstrike beskytter din virksomhed hele døgnet.

Ransomware beskyttelse, der er gennemprøvet og testet.

CrowdStrike Falcon® platform opnåede 100% ransomware beskyttelse i en uafhængig test foretaget af SE labs.

Forebyggelse er bedre og billigere end alternativet

Med 24/7 overvågning, er sandsynligheden for et ødelæggende angreb væsentligt reduceret. Hvis vi ser at en pc bliver angrebet og der er kriminiel aktivitet, lukker vi for internet adgangen til pc’en og kontakter jer .

Altid opdateret antivirus – altid beskyttet

CyberNordic tager sig af alt det komplicerede. Vi sørger for at din antivirus altid er opdateret uanset, hvilken platform din pc benytter – MS, OS eller noget helt tredje.

TESTET OG BELØNNET

cyber security CyberNordic

DET SIGER VORES KUNDER OM OS:

“Vi valgte CyberNordic som vores IT-sikkerheds partner, da vi søgte en troværdig partner, der kunne hjælpe os med at udarbejde en IT- & Cybersikkerheds plan for vores virksomhed og ikke mindst eksekvere på den. Vi har fået rigtigt meget sikkerhed ud af det og vi står i dag et meget bedre sted end før.”
CFO
Ejendomsadministrations virksomhed
“Jeg hørte om CyberNordic fra gode venner, som roste deres arbejde og ydelser. Jeg tog kontakt til dem og har bestemt ikke fortrudt. I er superdygtige og reelle. Vi har fået et løft til vores IT-sikkerhed, som jeg tvivler på vi ellers ville have fået”
CTO
Crypto virksomhed
“CyberNordic er en meget værdifuld partner for AKF. De har hjulpet med at øge modenheden af vores IT- & Cybersikkerhed, både i forhold til vores øvrige samarbejdspartnere såvel som i relation til vores IT-forsvar.”
CFO Ann-Sofie Østberg Bjergby
AKF Holding A/Svirksomhed
ANOTHER SECURITY ASSESSMENT COMPLETED!

Security is important – especially for legal advisors who routinely work with sensitive information. On top of our regular testing, CyberNordic has helped us with a comprehensive security assessment and testing - enabling us to discover and better understand advanced vulnerability risks.
Juristic
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomFind din IT-løsning