CyberNordic samarbejder med dofk for at øge cybersikkerheden for frisører og kosmetikere

Som en del af samarbejdet, får medlemmer af dofk adgang til CyberNordic IT-sikkerhedsløsninger til en fordelagtig pris

Er din virksomhed tilstrækkeligt beskyttet mod cyberkriminalitet?

Næsten hver 4. mindre virksomhed i Danmark oplevede et sikkerhedsbrud i 2022.

Selvom Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden, har kun 40% af virksomhederne indført et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Særligt mindre virksomheder er udsatte for cyberkriminalitet relateret til hacking og malware i e-mails. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at implementere en grundlæggende beskyttelse til at modstå angreb mod virksomhedens pc’er og tablets.

Dofk har indgået et samarbejde med CyberNordic for at hjælpe sine medlemmer med at få etableret tilstrækkelig IT-sikkerhed i virksomheden og dermed stå stærkere i forsvaret mod cyberkriminelle.

CyberNordic har nemlig specialiseret sig i IT-sikkerhed til mindre virksomheder og udviklet løsninger målrettet beskyttelse af virksomhedens pc’er samt etablering af en grundlæggende IT-sikkerhed i virksomheden. 

IT-sikkerhedsløsninger til mindre virksomheder

Med en løsning fra CyberNordic får du IT-sikkerhed, der er tilpasset din virksomhed.

Monitoreret Antivirus

Tiden fra de første tegn på at en cyberkriminel har skaffet sig adgang til din virksomhed og til at de begynder at bevæge sig rundt i dine systemer, er reduceret til timer ikke dage. Det er derfor vigtige end nogensinde, at du har nogen der holder øje og som hurtigt kan rådgive dig om, hvad du skal gøre og hvordan du skal gøre det.

Det er ikke en opgave som kan løses med en klassisk Antivirus. For at være på forkant er det nødvendigt, at etablere en full-circle beskyttelse mod fx. malware og virus.

Med en Monitoreret Antivirus fra CyberNordic skal du ikke selv høje øje med opdateringer og alarmer. CyberNordics danske sikkerhedseksperter monitorerer dine systemer 24/7/365 og kontakter jer, hvis der skulle ske en hændelse eller vi observerer unormal adfærd i virksomhedens digitale systemer.

IT-sikkerhedsvurdering

Med en CyberNordic Sikkerhedsvurdering, vi kalder det et Sikkerhedstjek, får du et værktøj til at arbejde med din virksomheds IT-sikkerhedsniveau.

Som en del af Sikkerhedstjekket modtager du en rapport med score for jeres nuværende IT-sikkerhedsniveau samt konkrete anbefalinger til forbedringstiltag.

Vi har baseret vores udvikling af løsningen på de danske anbefalinger fra Digitaliseringsstyrelsen (de 7 gode råd) og det engelske Cyber Essentials program.

Med Sikkerhedstjekket kan du dokumentere virksomhedens IT-sikkerhed i relation til jeres samarbejdspartnere, kunder og evt. forsikring.

 

Monitoreret Antivirus – Basis

Kr. 119,00 pr. måned
Kr. 95,20 pr. måned

Rabat pris kræver medlemsskab af dofk

Benyt rabatkoden DOFK23

CyberNordic Sikkerhedsvurdering

Kr. 4.500,00 pr. år

Kr. 3.600,00 pr. år

Rabat pris kræver medlemsskab af dofk

Benyt rabatkoden DOFK23

Kontakt os i dag

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvordan du kan øge IT-sikkerheden i din forretning, vil vi meget gerne sende dig et uforpligtende tilbud. 

Vi har også en række gratis værktøjer, som du kan bruge til at vurdere jeres nuværende IT-sikkerhed. 

  0
   0
   Kurv
   Din kurv er tomFind din IT-løsning