cyber security CyberNordic

Hvorfor vælges Overvåget Antivirus fra CyberNordic/Crowdstrike over Microsoft

Danmark er Microsoft land

Det er i hvertfald et udsagn, man hører ind i mellem, når IT-folk taler sammen. Det er svært at finde belæg for påstanden, men der går jo sjældent røg fra en brand, uden der er ild i den.

Der er ingen tvivl om Microsofts udbredelse, hvor såvel deres programpakker – word, excel, powerpoint mv. og deres styresystem windows er de mest anvendte. Tilsvarende benyttes Outlook og Teams i vid udstrækning i erhvervslivet som de foretrukne værktøjer til mail og virtuelle møder.

Som en del af deres styresystem platform, findes en række forskellige komponenter og produkter og pakker, hvoraf Microsofts forskellige Antivirus løsninger er blot en af disse.

Smart med alt ét sted

Ingen tvivl om, at det er smart når teknologi hænger sammen og man kan nøjes med få leverandører. Men den mønt har også, i hvertfald set gennem CyberNordic og Crowdstrike briller, en bagside. Det er blandt andet den bagside der nedenfor er beskrevet.

Eller er det?

CyberNordic samarbejder med Crowdstrike, og levere Overvåget Antivirus til danske virksomheder.  Vores partner har samlet nogle gode grunde nedenfor til, hvorfor det kan være problematisk at have samme leverandør på IT-sikkerhed som på styresystemer og programpakker jf. ovenfor.

cyber security CyberNordic

CyberNordic levere mere end blot en Crowdstrike løsning

I tillæg til ovenstående, leverer CyberNordic danske øjne, intelligens og erfaring. Vores sikkerhedsspecialister reagere og analyser de alarmer, der måtte opstå, så vores kunder ikke selv holde øje med blinkende icon’er eller vanskelige standard beskeder. 

Skulle en alarm gå, undersøger vi hvad det er og vi kan eksempelvis:

– afbryde installation af software der er skadeligt,

– blokkere internet adgangen til en pc så skaden ikke kan brede sig.

Vi ser dog ikke kun på alarmer vi, laver også proaktiv søgning og holder øje med om der er tegn på uønsket opmærksomhed mod virksomheden. 

I tillæg hertil får vores kunder også adgang til vores egen kundeportal, hvor det er muligt at finde en lang række oplysninger om IT-sikkerhed generelt og specifikke oplysninger om kundens enheder og eventuelle alarmer og hændelser.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomFind din IT-løsning