Antivirus

Microsoft eller Crowdstrike


Bryd din IT-sikkerhed fri fra din systemleverandør og stop de cyberkriminelle hurtigere og billigere.

Hvorfor vælges Overvåget Antivirus fra CyberNordic/Crowdstrike før Microsoft

Sikkerhedshuller gør dig sårbar 

Microsofts sikkerhed er baseret på gamle, signaturbaserede antivirus (AV) der overser moderne trusler. Med beskyttelse bundet til operativsystemet (OS), der passer til hver OS-udgave og version, står kunderne tilbage med massive sikkerhedshuller og en lammende driftsbyrde.

Kompleksitet dræber sikkerhed

Vedligeholdelse af Microsoft-sikkerhed er utroligt komplekst og kræver ofte flere kompatible konsoller, hvilket efterlader personalet med en knusende driftsbyrde til at implementere, administrere og holde værktøjer opdateret.

At gå på kompromis med sikkerheden – er ikke en option!

Stol ikke blindt på at leverandøren bag nogle af nutidens største sårbarheder leverer. 

Microsoft-produkter, er de cyberkriminelles primære mål og har 9 af de 15 mest udnyttede sårbarheder, der findes i deres portefølje(1).

Hvad gør vi

Konsekvent beskyttelse fra vores samlede, cloudbaserede agent dækker alle endpoints (computere, servere mv.), uanset OS-udgave eller -version. 

AI-drevne detektionsfunktioner med integreret trusselsintelligens stopper de mest sofistikerede modstandere.

Skulle vi opdage en trussel, har CyberNordic specialister, der analysere og vurdere problemet og finder den rette løsning.

Hvad gør vi

Vores AV-løsning, installeres på få minutter på dine endpoints (computere, servere mv.) og opdateres herefter automatisk for at forenkle driften.

Med én platform kan kunderne strømline arbejdsgange og muliggøre hurtig og mere effektiv sikkerhedsovervågning hele døgnet.

Hvad gør vi

CrowdStrike løsningen er bygget op fra bunden som en sikkerhedsplatform og er designet af  sikkerhedseksperter, der har mange års erfaring med IT- & cybersikkerhed.

Vi beskytter virksomheder – uanset størrelse – mod de mest sofistikerede trusler og sårbarheder, herunder dem, der er rettet mod Microsoft-produkter.

cyber security CyberNordic


Sammenligning

CyberNordic/Crowdstrike vs. Microsoft

   

cyber security CyberNordic
cyber security CyberNordic

 

 

 

 

Installation

Problemfri implementering for øjeblikkelig beskyttelse

Enkel installation af Overvåget Antivirus til dine endpoints – computere, servere mv. på få minutter med ensartet dækning på tværs af operativsystemer (OS) – Windows, macOS og Linux. 

 • Ingen OS-forudsætninger. 
 • Ingen komplekse integrationer.
 • Ingen finjustering nødvendig. 

Kompliceret implementering forhindre sikkerhed

“Defender for Endpoint” er ikke et produkt; det er en funktion indbygget i Windows OS og ændres med hver OS-udgave og version.

 Kunder skal køre den aktuelle version og premium-udgave af Windows OS for at have fuld funktionalitet.

 

 

 

 

 

Vedligeholdelse

Installerer det, og glem det.

Antivirus løsningen opdateres automatisk og modtager løbende sikkerheds-opdateringer uden at kræve genstart, hvilket muliggør øjeblikkelig håndhævelse af den nyeste beskyttelse på tværs af dine slutpunkter.

Der er ingen kedelige platform- og signaturopdateringer, hvilket sikrer, at CyberNordic analytikere er fokuseret på at stoppe brud, ikke vedligeholde platformen.

Besværlig proces til opdatering og vedligeholdelse

Sikkerheden, der er uløseligt forbundet med OS-administrationsprocessen. Vedligeholdelse kræver genstart af enheden for årlige OS-funktionsopdateringer og månedlige AV-platform opdateringer med en ekstra daglig signaturopdatering. Dette forstyrrer forretningsprocesser og kan kræve yderligere personale til at håndtere og sikrer at opdateringerne installeres.

 

 

 

 

 

Brugervenlighed

Enkel brugerportal

Enkelt, integreret konsol giver dig et centralt kommandocenter til administration af endpoints på tværs af din virksomhed. 

En portal fra CyberNordic giver dig trusselskontekst i realtid, og overblik over alarmer og hændelser. 

Portalen giver dig samtidig

 • indsigt i forbrug af licenser
 • adgang til den seneste installationsfil og installationsvejledninger
 • adgang til nyhedsbreve
 • og meget mere. 

Usammenhængende brugeroplevelse

Der er ingen enkelt pakke, der indeholder alle Microsoft Defender-muligheder. Sikkerhedskonfiguration, rapportering og svar er sjældent indeholdt i den samme konsol, og konfigurationsmuligheder leveres ofte fra ikke-sikkerhedscentrerede produktlinjer.

Platformens kompleksitet fører til forvirring, afhængighed af it-funktioner ud over sikkerhed, huller i sikkerheden og længere gennemsnitlig tid til at opdage og reagere.

 

 

 

 

Trussels opsporing

Avanceret trussels opsporing

Vores Cloudbaserede platform automatiserer opdateringer uden at kræve genstart. 

Du får den bedste løsning,  der bruger avanceret AI, adfærdsmæssige indikatorer for angreb (IOA) og ekspertindsigt til at registrere de mest avancerede trusler – herunder zero-day-trusler, ukendt malware og praktisk tastaturaktivitet.

Ineffektiv dækning at moderne trusler

Trussels opsporings funktionerne er centreret om ældre signaturbaseret AV og kræver daglige signaturopdateringer for at få den nyeste beskyttelse.

Microsofts kompliserede licensstruktur giver endvidere  grundlag for tvivl og forvirring omkring, hvad der er inkluderet i hvilke produktpakker.

 

 

 

 

Effektivitet af løsningen

Verdensklasse Antivirus

CyberNordic/CrowdStrikes løsningen havde den højeste detektionsdækning i de første MITRE ATT&CK-evalueringer® nogensinde.

Overvåget Antivirus giver 24/7 årvågenhed, teknisk analyse og hændelseshåndtering for at eliminere trusler på tværs af din digitale infrastruktur ved det første tegn på indtrængen.

Ufuldstændig administreret detektion og respons

“Defender Experts” bruger hovedsageligt mennesketrænet AI snarere end rigtige mennesker.

“Defender Experts for Hunting” er et ekstra betalt abonnement og er i vid udstrækning afhængig af generaliseret trusselintelligens for at give kontekst til advarsler på lavt niveau snarere end proaktiv trusselsjagt.

 

 

 

 

Omkostnings effektiv

Forudsigelig omkostninger

Ingen skjulte omkostninger. Gennemsigtig licensering gør det nemt at budgettere, og en forenklet sikkerhedsadministration fjerner potentielle forretningsforstyrrelser for at frigøre personale og reducere uddannelsesomkostningerne.

Uforudsigelige, ikke-bogførte omkostninger

Med komplekse licenser og besværlige opdateringer koster Microsofts sikkerhedsløsninger meget mere end prisen for at licensere dem. 

Kunder skal absorbere løbende forretningsforstyrrelser og har brug for yderligere personale til at håndtere Microsofts opdateringer, og forstå de alarmer og advarsler som måtte opstå.

 

 

 

 

Løbende support

Support, der går den ekstra km.

Ingen begrænsning på teknologi baseret på OS-udgivelsesversionen. 

Vi har understøttet udgåede Windows-versioner – endda ud over Microsofts ophør af support – hvilket sikrer, at kunderne modtager de nyeste sensorrettelser, opdateringer til eksisterende funktionalitet og minimerer afbrydelser, når de skifter til nye versioner

Restriktiv support livscyklus

Endpoint sikkerhed er bundet til OS-udgivelser og er således bundet til deres supportcyklus. 

Der er ingen konsistens i support livscyklussen på tværs af forskellige platforme, hvor mange udgivelser understøttes i så lidt som 18 måneder. 

Endpoint OS skal opdateres og opgraderes hyppigt eller risikerer ikke at kunne implementeres og understøttes.

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomFind din IT-løsning