CyberNordic samarbejder med SMVdanmark for at øge cybersikkerheden i Danmark

Som en del af samarbejdet, får medlemmer af SMVdanmark adgang til CyberNordic IT-sikkerhedsløsninger med 20% rabat   

Er din virksomhed tilstrækkeligt beskyttet mod cyberkriminalitet?

Næsten hver 4. mindre virksomhed i Danmark oplevede et sikkerhedsbrud i 2022.

Selvom Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden, har kun 40% af virksomhederne indført et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Særligt mindre virksomheder er udsatte for cyberkriminalitet relateret til hacking og malware i e-mails. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at implementere en grundlæggende beskyttelse til at modstå angreb mod virksomhedens pc’er og tablets.

Danske virksomheder har stor risiko for at få uønsket opmærksomhed fra cyberkriminelle” siger Pernille Birch, der er Ansvarlig for SVMdanmarks digitaliseringspolitik. ”Ifølge Center for Cybersikkerhed er truslen mod danske virksomheder MEGET HØJ. Det er enormt bekymrende. Derfor opfordrer vi også vores medlemmer til at kontrollere, om deres nuværende IT- & cybersikkerhedsniveau er passende i forhold til den risiko, de har.” 

Det understøttes af samarbejdet med CyberNordic, forklarer Pernille Birch: “SMVdanmark samarbejder blandt andre med CyberNordic, fordi de kan hjælpe virksomhederne med en vurdering af IT-sikkerheden og desuden supplere med forskellige IT-sikkerhedsløsninger“.

Det kan John Talchow fra CyberNordic bekræfte: ”I CyberNordic har vi lige netop specialiseret os i IT-sikkerhed til mindre virksomheder. Vi har udviklet målrettede løsninger, der kan beskytte virksomhedens pc’er samt etablere en grundlæggende IT-sikkerhed i virksomheden”.

IT-sikkerhedsløsninger til mindre virksomheder

Med en løsning fra CyberNordic får du IT-sikkerhed, der er tilpasset din virksomhed.

Monitoreret Antivirus

Tiden fra de første tegn på at en cyberkriminel har skaffet sig adgang til din virksomhed og til at de begynder at bevæge sig rundt i dine systemer, er reduceret til timer ikke dage. Det er derfor vigtige end nogensinde, at du har nogen der holder øje og som hurtigt kan rådgive dig om, hvad du skal gøre og hvordan du skal gøre det.

Det er ikke en opgave som kan løses med en klassisk Antivirus. For at være på forkant er det nødvendigt, at etablere en full-circle beskyttelse mod fx. malware og virus.

Med en Monitoreret Antivirus fra CyberNordic skal du ikke selv høje øje med opdateringer og alarmer. CyberNordics danske sikkerhedseksperter monitorerer dine systemer 24/7/365 og kontakter jer, hvis der skulle ske en hændelse eller vi observerer unormal adfærd i virksomhedens digitale systemer.

CyberNordic Sikkerhedsvurdering

Med en CyberNordic Sikkerhedsvurdering, vi kalder det et Sikkerhedstjek, får du et værktøj til at arbejde med din virksomheds IT-sikkerhedsniveau.

Som en del af Sikkerhedstjekket modtager du en rapport med score for jeres nuværende IT-sikkerhedsniveau samt konkrete anbefalinger til forbedringstiltag.

Vi har baseret vores udvikling af løsningen på de danske anbefalinger fra Digitaliseringsstyrelsen (de 7 gode råd) og det engelske Cyber Essentials program.

Med Sikkerhedstjekket kan du dokumentere virksomhedens IT-sikkerhed i relation til jeres samarbejdspartnere, kunder og evt. forsikring.

Monitoreret Antivirus – Basis

Kr. 119,00 pr. måned
Kr. 95,20 pr. måned

Rabat pris kræver medlemsskab af SMVdanmark

Benyt rabatkoden SMV23

CyberNordic Sikkerhedsvurdering

Kr. 4.500,00 pr. år

Kr. 3.600,00 pr. år

Rabat pris kræver medlemsskab af SMVdanmark

Benyt rabatkoden SMV23

Andre ydelser

d-mærke rådgivning

Vi hjælper virksomheder med at få etableret en baselline for nuværende IT-sikkerhedsniveau i forhold til den standard som virksomheden ønsker at blive målt i forhold til. 

Efterfølgende udarbejder vi i samarbejde med kunden planer for de konkrete tiltag der skal implementeres for at opnå den ønskede certificering.  

Pentest – Assumed Breach

Vi tester for fejl og finder forbedringer i de eksisterende opsætninger og overvågningstiltag. Vores etiske hackere tester ved at angriber infrastrukturen som ved et simuleret cyberangreb.

Vi udarbejder en rapport med konkrete anbefalinger.

Awareness træning

Træn dine medarbejder i IT-sikkerhed, så de ved hvad de skal passe på i dagligdagen.

Vidste du at 70-80% af de sikkerhedsbrud virksomheder udsættes for har afsæt i et klik på et link i en e-mail?

Du kan vælge selv at træne dine medarbejdere eller vi kan gøre det for dig.

Kontakt os i dag

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvordan du kan øge IT-sikkerheden i din forretning, vil vi meget gerne sende dig et uforpligtende tilbud. 

Vi har også en række gratis værktøjer, som du kan bruge til at vurdere jeres nuværende IT-sikkerhed. 

  0
   0
   Kurv
   Din kurv er tomFind din IT-løsning