Nyheder
cyber security CyberNordic

Igen er vores Antivirus løsning bedst i test

Bedst i test

Endnu en gang har CyberNordics antivirus platform opnået højeste vurdering i Gartner® Magic Quadrant™. En fantastisk anerkendelse af løsningens kvalitet, hvor konkurrenter som Microsoft, Sophos og SentinelOne får baghjul.

Vi er stolte af vores samarbejde med Crowdstrike og deres tillid til os. Sammen med dem beskytter vi store og små virksomheder, hverdag – hele året.

Kun CrowdStrike

CrowdStrike er den første og eneste leverandør i de seneste fire år, der er placeret længst til højre for ”Completeness of Vision” i Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms. Vi mener, at denne positionering anerkender, hvordan den AI-native CrowdStrike Falcon platform leverer bedre, hurtigere og mere effektiv forebyggelse af brud.

Forstå Gartner® Magic Quadrant™

Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms (Antivirus løsninger) afslører teknologiudbydernes relative position på markedet og hjælper dig med at træffe det rigtige valg for din organisation.

  1. Blandt 15 andre anerkendte leverandører blev CrowdStrike anerkendt som en leder placeret højest i evne til at udføre og længst til højre i vision.
  2. Vi mener, at Gartner Magic Quadrant er et godt sted at forstå og sammenligne teknologiudbydernes styrker og forsigtigheder.
  3. Ifølge Gartner, “Ledere eksekverer godt mod deres nuværende vision og er godt positioneret til i morgen.” ¹

Hvis du vil have rapporten så kontakt og vi sender den frem til dig.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomFind din IT-løsning