Cyber security
cyber security CyberNordic

IT-sikkerhedsfirma

Hos CyberNordic er vi eksperter i IT-sikkerhed. Vi kan hjælpe med alt fra rådgivning til aktiv overvågning af din IT-infrastruktur. Vi råder over nogle af landets dygtigste IT-sikkerhedskonsulenter, som har mange års erfaring fra private virksomheder. 

Med os på holdet kan du både være sikker på at få en sikkerhedsløsning, der holder hackerne fra døren, samt knivskarp og konkret rådgivning som gør, at I altid kan sove roligt om natten. Så hvis du er på udkig efter et IT-sikkerhedsfirma til at hjælpe jer med jeres IT-sikkerhed, så er du kommet til det helt rette sted. 

Hvad er IT-sikkerhed og hvad dækker det over?

IT-sikkerhed spiller en stadig større rolle for danske virksomheders sikkerhed og ikke mindst konkurrenceevne. For på den ene side bliver en større del af danske virksomheders omsætning og vækst skabt via internettet. 

Og på den anden side står et stadig større antal hackere, der kan udføre stadig flere og mere sofistikerede cyberangreb end tidligere. 

IT-sikkerhed refererer derfor til alt sikkerhed omkring en virksomheds IT-opsætning.

IT-sikkerhed er sammen med informationssikkerhed afgørende for at sikre en virksomhed imod eksempelvis tyveri af følsomme oplysninger, afpresning for at få adgang til ens egne systemer eller for at undgå et potentielt nedbrud. 

IT-sikkerhed: En blanding af mennesker og maskiner 

IT-sikkerhed består derfor af flere delelementer. På den ene side er det afgørende, at man bruger moderne sikkerhedsprogrammer, der kan håndtere nye og ukendte trusler. 

I dag ved vi, at rigtig mange virksomheder bruger forældede antivirusprogrammer, muligvis endda uden en firewall, som gør, at virksomhederne ikke kan detektere nye og mere sofistikerede cybertrusler. 

Men derudover omfatter IT-sikkerhed også blandt andet uddannelse af medarbejdere, så der skabes en god IT-sikkerhedskultur.

Dette kan omfatte, at der skabes gode arbejdsgange i virksomheden således, at der altid tages backup virksomhedens data, så alle medarbejdere bruger stærke kodeord og løbende opdaterer dem. Sidst men ikke mindst kan det også omfatte noget så enkelt som at alle i virksomheden kan identificere et mistænkeligt links, så risikoen for at man udsættes for et phishing– eller smishing-angreb minimeres. 

Konsekvenser ved ikke at have styr på sin IT-sikkerhed

Udover at mange virksomheder i dag bruger forældede sikkerhedsløsninger, så er der også mange virksomheder, som ikke er klar over, om de overholder de nyeste krav fra myndighedernes side til deres IT-sikkerhed. 

For i oktober 2024 træder EU’s NIS 2-direktiv i kraft. NIS 2-direktivet indeholder en lang række nye krav til danske virksomheder og organisationer, og hvis ikke disse overholdes, kan det føre til meget store bødestraffe og ledelsen i virksomheden kan også stilles til ansvar for eventuelle brud på IT-sikkerheden i virksomheden. 

NIS-direktivet er ofte blevet kaldt IT-sikkerhedens svar på GDP-forordningen, som har til formål at regulere virksomheder og organisationers håndtering af kunders personlige informationer.Og ligesom med GDP-forordningen så kræver det for mange virksomheder nogle store tilpasninger for at blive compliant med NIS 2-direktivet. 

Rigtig mange danske virksomheder vil næppe have økonomisk råderum til at kunne betale disse bøder, ligesom det er de færreste, der ønsker at deres virksomheders omdømme lider skade som følge af eventuel negativ medieomtale.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi forstår godt, at det kan være svært at vide, hvor man skal starte, hvis man gerne vil have styr på sin IT-sikkerhed. Men bare rolig. Vi er klar til at hjælpe jer. 

Hos CyberNordic tilbyder vi en bred vifte af ydelser, som kan hjælpe jer med at få helt styr på jeres IT-sikkerhed. 

Vi tilbyder blandt andet:

 • Sårbarhedsscanninger og sikkerhedsvurderinger
 • Overvåget Antivirus
 • Backupløsninger 
 • Rådgivning om NIS 2-compliance 
 • Levering af årshjul til virksomhedens ledelse
 • Awareness-træning til virksomhedens ledelse og medarbejdere

Sårbarhedsscanninger og sikkerhedsvurderinger 

Med en sårbarhedsscanning overvåget og indsamler vores erfarne IT-eksperter data fra jeres virksomhedssystemer og giver jer en række detaljerede anbefalinger til at rette op på de sårbarheder, som vi har fundet. Her hjælper vi jer selvfølgelig med at prioritere, hvilke initiativer, der skal implementeres først. 

Overvåget Antivirus 

For at dæmme op for selv de mest avancerede cybertrusler tilbyder vi også en Overvåget Antivirusløsning.

Det særlige ved Overvåget Antivirus er, at vores sikkerhedskonsulenter aktivt sidder og holder øje med jeres systemer. 

I modsætning til traditionelle antivirussystemer, så vurderer vi ikke kun kendte trusler, men ligeså meget den adfærd, der udføres på websitet. Hvis vores system lokaliserer et ukendt handlemønster på en given enhed, hvad enten det er en computer, tablet eller mobiltelefon, så kan vi hurtigt sætte denne enhed i karantæne. 

Backupløsninger 

At have gode backupløsninger og ikke mindst et solidt framework for at håndtere det at tage backups af ens vigtigste data, er en afgørende del af at have en god IT-infrastruktur. Med vores løsning får du en sikker løsning fra Onlime

Rådgivning om NIS2-compliance 

Som før nævnt er det afgørende at leve op til NI 2-direktivet. Hos CyberNordic råder vi over nogle af landets mest erfarne IT-sikkerhedseksperter. Vi kan hjælpe med at få implementeret det der skal til for at sikre, at I lever op til den seneste lovgivning inden for IT-sikkerhed. 

Levering af årshjul til virksomhedsledelser 

Vi tilbyder også at levere årshjul til din virksomheds ledelse. Dette er en afgørende del af at leve op til kravene i NIS 2-direktivet. 

Vores årshjul giver dig et værktøj, som sætter din organisation i stand til at indarbejde og indsamle de informationer der er nødvendig for at ledelsen / bestyrelsen løbende har det overblik, det kræves for at have en komplet overblik over virksomhedens sikkerhedsniveau og risikoprofil.

Awarenesstræning til medarbejdere på alle niveauer

Sidst men bestemt ikke mindst så kan vi også hjælpe jeres virksomhed med at træne og uddanne jeres medarbejdere, så I kan skabe en stærk IT-sikkerhedskultur og minimere risikoen for at blive ramt af et cyberangreb. 

Vores træning er baseret på 70% øvelse, 20% information og 10% formel undervisning, der skaber gode vaner og hensigtsmæssige handlemønstre. 

Kontakt os i dag og lad os finde den rette løsning til din virksomhed

Er du i tvivl om din virksomhed er sikker nok til at modstå cyberangreb? Få svar på dette i dag. 

Med vores sårbarhedsscanning kan vi hurtigt klarlægge hullerne i din IT-sikkerhed og hjælpe dig med at prioritere, hvor du skal sætte ind først. 

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning til din virksomhed.

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomFind din IT-løsning