Ordbog

Netværksbaserede angreb

Netværksbaserede angreb dækker over en bred vifte af cybertrusler, der udnytter sårbarheder i et organisations netværk. Disse angreb kan variere fra phishing-e-mails, der lokker modtagere til at afgive følsomme oplysninger, til malware-infektioner, der kan kapre systemer eller stjæle data.

Yderligere omfatter de også mere sofistikerede teknikker som DDoS-angreb, hvor målrettede systemer oversvømmes med trafik for at forårsage nedbrud, samt SQL-injektioner, der udnytter sikkerhedshuller i databaser til at udtrække eller ødelægge information.

Konsekvenserne af disse angreb kan være alvorlige, herunder driftsforstyrrelser, tab af kritiske data og betydelige økonomiske tab. Virksomheder og organisationer står derfor over for en konstant trussel, som kræver vedvarende opmærksomhed og investering i robuste sikkerhedssystemer for at identificere, forhindre og afbøde potentielle netværksbaserede angreb. Effektivt forsvar mod disse trusler er afgørende for at beskytte både data og finansielle ressourcer.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomFind din IT-løsning